AleaJinggaKailynnisaKurniawan

AleaJinggaKailynnisaKurniawan

@aleajinggakailynnisa

•cheerfull •drama •dancing •smily •Capricorn •Indonesian Account managed by lovely mom👯
AleaJinggaKailynnisaKurniawan (aleajinggakailynnisa) Instagram Photos and Videos

AleaJinggaKailynnisaKurniawan

@aleajinggakailynnisa


Comment from AleaJinggaKailynnisaKurniawan:


Jingga pusing nih maa paa butuh liburan *lagi 😅😂🙈 aleajinggakailynnisa babyjingga family familypotrait wefie instafamily parents jogja holiday latepost

37 Days ago
AleaJinggaKailynnisaKurniawan (aleajinggakailynnisa) Instagram Photos and Videos

AleaJinggaKailynnisaKurniawan

@aleajinggakailynnisa


Comment from AleaJinggaKailynnisaKurniawan:


I know a girl, She puts the COLOR inside of my world 😊 girl daughter jingga aleajinggakailynnisa kids kidsootd kidstravel yogyakarta instakids instastory babykidsindonesia

37 Days ago
AleaJinggaKailynnisaKurniawan (aleajinggakailynnisa) Instagram Photos and Videos

AleaJinggaKailynnisaKurniawan

@aleajinggakailynnisa


Comment from AleaJinggaKailynnisaKurniawan:


Selain pose ala-ala, pose cute, muka jelek juga jingga bisa 😅 aleajinggakailynnisa babyjingga kidsootd 2y11m instakids instalike instagood blackandwhite monochrome babykidsindonesia

38 Days ago
AleaJinggaKailynnisaKurniawan (aleajinggakailynnisa) Instagram Photos and Videos

AleaJinggaKailynnisaKurniawan

@aleajinggakailynnisa


Comment from AleaJinggaKailynnisaKurniawan:


Little Swan 🎀 princess littleprincess aleajinggakailynnisa babyjingga 2y11m daughter kids kidsootd instakids instalike babykidsindonesia

38 Days ago
AleaJinggaKailynnisaKurniawan (aleajinggakailynnisa) Instagram Photos and Videos

AleaJinggaKailynnisaKurniawan

@aleajinggakailynnisa


Comment from AleaJinggaKailynnisaKurniawan:


Garuda pancasila versi jingga 😅

81 Days ago
AleaJinggaKailynnisaKurniawan (aleajinggakailynnisa) Instagram Photos and Videos

AleaJinggaKailynnisaKurniawan

@aleajinggakailynnisa


Comment from AleaJinggaKailynnisaKurniawan:


Shake baby shake 💃 😂 aleajinggakailynnisa babyjingga dancing instastory kids kiddos danci ngkids

107 Days ago
AleaJinggaKailynnisaKurniawan (aleajinggakailynnisa) Instagram Photos and Videos

AleaJinggaKailynnisaKurniawan

@aleajinggakailynnisa


Comment from AleaJinggaKailynnisaKurniawan:


Jingga's ootd 🙈 aleajinggakailynnisa babyjingga kids kiddos kidsootd ootd instakids instalike instagood sunday botanika latepost

109 Days ago
AleaJinggaKailynnisaKurniawan (aleajinggakailynnisa) Instagram Photos and Videos

AleaJinggaKailynnisaKurniawan

@aleajinggakailynnisa


Comment from AleaJinggaKailynnisaKurniawan:


Crying baby 😬 babyjingga aleajinggakailynnisa babyjingga botanika kids kiddos kidsootd ootd instakids instalike instagood sunday latepost

109 Days ago
AleaJinggaKailynnisaKurniawan (aleajinggakailynnisa) Instagram Photos and Videos

AleaJinggaKailynnisaKurniawan

@aleajinggakailynnisa


Comment from AleaJinggaKailynnisaKurniawan:


After party 🎊 aleajinggakailynnisa babyjingga flowers kids kiddos kidsootd ootd instakids instalike instagood saturday TP6

116 Days ago
AleaJinggaKailynnisaKurniawan (aleajinggakailynnisa) Instagram Photos and Videos

AleaJinggaKailynnisaKurniawan

@aleajinggakailynnisa


Comment from AleaJinggaKailynnisaKurniawan:


🐔 with dancing girl aleajinggakailynnisa babyjingga kids kidsootd TP6 instakids dancing girl ootd instagood instastory chicken saturday

116 Days ago
AleaJinggaKailynnisaKurniawan (aleajinggakailynnisa) Instagram Photos and Videos

AleaJinggaKailynnisaKurniawan

@aleajinggakailynnisa


Comment from AleaJinggaKailynnisaKurniawan:


Kalo ini lagi main sama kakak princess pas di Makassar, kakak inces setia banget nemenin jingga main 😚 hihihi aleajinggakailynnisa babyjingga kids kidsootd babykidsindonesia kiddos ootd instakids instastory latepost

117 Days ago
AleaJinggaKailynnisaKurniawan (aleajinggakailynnisa) Instagram Photos and Videos

AleaJinggaKailynnisaKurniawan

@aleajinggakailynnisa


Comment from AleaJinggaKailynnisaKurniawan:


Ini kakak Jingga yang ganteng-ganteng, lagi pada maen ke Surabaya 😚😘 aleajinggakailynnisa babyjingga kids kidsootd babykidsindonesia kiddos ootd instakids instastory cousins playground

117 Days ago
AleaJinggaKailynnisaKurniawan (aleajinggakailynnisa) Instagram Photos and Videos

AleaJinggaKailynnisaKurniawan

@aleajinggakailynnisa


Comment from AleaJinggaKailynnisaKurniawan:


Kenapa Jingga dari dulu suka digendong aja sama mama, karena kadang kalau pergi ber2 aja trus dilepas, kayak gini polanya 😅😅😅 *lari terusss Sementara uda ga mau distroller 😕 aleajinggakailynnisa babyjingga kids kidsootd babykidsindonesia kiddos ootd instakids instastory diaryjingga

117 Days ago
AleaJinggaKailynnisaKurniawan (aleajinggakailynnisa) Instagram Photos and Videos

AleaJinggaKailynnisaKurniawan

@aleajinggakailynnisa


Comment from AleaJinggaKailynnisaKurniawan:


My baby grow up so fast aleajinggakailynnisa babyjingga kids kidsootd babykidsindonesia kiddos ootd instakids instastory babyootd kidsfashion saturday weekend

117 Days ago
AleaJinggaKailynnisaKurniawan (aleajinggakailynnisa) Instagram Photos and Videos

AleaJinggaKailynnisaKurniawan

@aleajinggakailynnisa


Comment from AleaJinggaKailynnisaKurniawan:


Nih hasil jingga yg hobby tepe-tepe (alias tebar pesona) ke orang-orang 😅, jadi ada teman main pas dibali hehe aleajinggakailynnisa babyjingga kids kidsootd babykidsindonesia kiddos ootd instakids instastory wheninbali latepost bali seminyak friends

117 Days ago
AleaJinggaKailynnisaKurniawan (aleajinggakailynnisa) Instagram Photos and Videos

AleaJinggaKailynnisaKurniawan

@aleajinggakailynnisa


Comment from AleaJinggaKailynnisaKurniawan:


Aku udah berusaha sebiasa mungkin pas difoto biar hasilnya natural tanpa ekspresi berlebihan 🙈😅 aleajinggakailynnisa babyjingga kids kidsootd babykidsindonesia kiddos ootd instakids instastory seminyak bali balibible latepost travelling

117 Days ago
AleaJinggaKailynnisaKurniawan (aleajinggakailynnisa) Instagram Photos and Videos

AleaJinggaKailynnisaKurniawan

@aleajinggakailynnisa


Comment from AleaJinggaKailynnisaKurniawan:


Twins 😁 aleajinggakailynnisa babyjingga kids kidsootd babykidsindonesia kiddos ootd instakids instastory raidan cousin latepost makassar playground

117 Days ago
AleaJinggaKailynnisaKurniawan (aleajinggakailynnisa) Instagram Photos and Videos

AleaJinggaKailynnisaKurniawan

@aleajinggakailynnisa


Comment from AleaJinggaKailynnisaKurniawan:


Cutie Minnie mouse 🐭 aleajinggakailynnisa babyjingga kids kidsootd babykidsindonesia kiddos ootd instakids instastory momanddaughter minniemouse cute latepost mommylittlegirl

117 Days ago
AleaJinggaKailynnisaKurniawan (aleajinggakailynnisa) Instagram Photos and Videos

AleaJinggaKailynnisaKurniawan

@aleajinggakailynnisa


Comment from AleaJinggaKailynnisaKurniawan:


Look at her expression 😂 *DRAMA* aleajinggakailynnisa babyjingga kids kidsootd babykidsindonesia kiddos ootd instakids instastory Drama expression emotions

117 Days ago
AleaJinggaKailynnisaKurniawan (aleajinggakailynnisa) Instagram Photos and Videos

AleaJinggaKailynnisaKurniawan

@aleajinggakailynnisa


Comment from AleaJinggaKailynnisaKurniawan:


Jingga dari kecil paling doyan juice dan macem-macem minuman, tapi ga doyan sembarangan makanan 😅 (alias susah ngunyah) aleajinggakailynnisa babyjingga kids kidsootd babykidsindonesia kiddos ootd instakids instastory latepost batu holiday goodview

117 Days ago
AleaJinggaKailynnisaKurniawan (aleajinggakailynnisa) Instagram Photos and Videos

AleaJinggaKailynnisaKurniawan

@aleajinggakailynnisa


Comment from AleaJinggaKailynnisaKurniawan:


Ini pas di Pier 52 - Pantai Losari Makassar 😊 tempat favorite mama liat sun set 🌅 aleajinggakailynnisa babyjingga kids kidsootd babykidsindonesia kiddos ootd instakids instastory pier52 pantailosari makassar latepost holiday travelling

117 Days ago
AleaJinggaKailynnisaKurniawan (aleajinggakailynnisa) Instagram Photos and Videos

AleaJinggaKailynnisaKurniawan

@aleajinggakailynnisa


Comment from AleaJinggaKailynnisaKurniawan:


Maunya kacamata mama 😎 aleajinggakailynnisa babyjingga kids kidsootd babykidsindonesia kiddos ootd instakids instastory latepost seminyak bali holiday

117 Days ago
AleaJinggaKailynnisaKurniawan (aleajinggakailynnisa) Instagram Photos and Videos

AleaJinggaKailynnisaKurniawan

@aleajinggakailynnisa


Comment from AleaJinggaKailynnisaKurniawan:


Mini ice cream 🍦 aleajinggakailynnisa babyjingga kids kidsootd babykidsindonesia kiddos ootd instakids instastory miniicecream bali holiday latepost

117 Days ago
AleaJinggaKailynnisaKurniawan (aleajinggakailynnisa) Instagram Photos and Videos

AleaJinggaKailynnisaKurniawan

@aleajinggakailynnisa


Comment from AleaJinggaKailynnisaKurniawan:


Percaya deh Jingga kalo sudah ketemu AIR, susah lepas (bukan lepas dari mama tapi lepas dari air) 😅😅😅 hehe aleajinggakailynnisa babyjingga kids kidsootd babykidsindonesia kiddos ootd instakids instastory momanddaughter seminyakbeach balibible bali

117 Days ago
AleaJinggaKailynnisaKurniawan (aleajinggakailynnisa) Instagram Photos and Videos

AleaJinggaKailynnisaKurniawan

@aleajinggakailynnisa


Comment from AleaJinggaKailynnisaKurniawan:


H O L I D A Y aleajinggakailynnisa babyjingga kids kidsootd babykidsindonesia kiddos ootd instakids instastory holiday bali seminya seminyakbeach balibible

117 Days ago
AleaJinggaKailynnisaKurniawan (aleajinggakailynnisa) Instagram Photos and Videos

AleaJinggaKailynnisaKurniawan

@aleajinggakailynnisa


Comment from AleaJinggaKailynnisaKurniawan:


Kids traveler 🎒 aleajinggakailynnisa babyjingga kids kidsootd babykidsindonesia kiddos ootd instakids instastory kidstravel travelling kidstyles bagpack

117 Days ago
AleaJinggaKailynnisaKurniawan (aleajinggakailynnisa) Instagram Photos and Videos

AleaJinggaKailynnisaKurniawan

@aleajinggakailynnisa


Comment from AleaJinggaKailynnisaKurniawan:


What dance? 💃 aleajinggakailynnisa babyjingga kids kidsootd babykidsindonesia kiddos ootd instakids instastory dancing dancekids

117 Days ago
AleaJinggaKailynnisaKurniawan (aleajinggakailynnisa) Instagram Photos and Videos

AleaJinggaKailynnisaKurniawan

@aleajinggakailynnisa


Comment from AleaJinggaKailynnisaKurniawan:


Latepost video dlu yaa.. Pas jingga mudik ke Pati (keluarga besar papa) dan pertama kali joget trus dapet saweran dari orangtua 😂😁😆 hihihi aleajinggakailynnisa babyjingga kids kidsootd babykidsindonesia kiddos ootd instakids instastory latepost ramadhan family tradition

117 Days ago
AleaJinggaKailynnisaKurniawan (aleajinggakailynnisa) Instagram Photos and Videos

AleaJinggaKailynnisaKurniawan

@aleajinggakailynnisa


Comment from AleaJinggaKailynnisaKurniawan:


Sholat ied sama mama 👭 waktuitu latepost aleajinggakailynnisa babyjingga kids kidsootd babykidsindonesia kiddos ootd instakids instastory

117 Days ago
AleaJinggaKailynnisaKurniawan (aleajinggakailynnisa) Instagram Photos and Videos

AleaJinggaKailynnisaKurniawan

@aleajinggakailynnisa


Comment from AleaJinggaKailynnisaKurniawan:


Hii.. Udah lama nih Jingga ga share foto 😆😊 Jangan bosen yaa, abis gni mama mau share banyak hihihi 😁 aleajinggakailynnisa babyjingga kids kidsootd babykidsindonesia kiddos ootd instakids instastory

117 Days ago
AleaJinggaKailynnisaKurniawan (aleajinggakailynnisa) Instagram Photos and Videos

AleaJinggaKailynnisaKurniawan

@aleajinggakailynnisa


Comment from AleaJinggaKailynnisaKurniawan:


Name : Jingga Hobby : Dancing 💃 aleajinggakailynnisa babyjingga kids kidsootd kiddos babykidsindonesia instastory instakids holiday latepost batu rooftop dancing hobby

194 Days ago
AleaJinggaKailynnisaKurniawan (aleajinggakailynnisa) Instagram Photos and Videos

AleaJinggaKailynnisaKurniawan

@aleajinggakailynnisa


Comment from AleaJinggaKailynnisaKurniawan:


Mommy little mouse 🐭 aleajinggakailynnisa babyjingga kids kidsootd kiddos babykidsindonesia instastory instakids traveller backpacker latepost batu museumangkut momanddaughter mommylittlegirl holiday

194 Days ago
AleaJinggaKailynnisaKurniawan (aleajinggakailynnisa) Instagram Photos and Videos

AleaJinggaKailynnisaKurniawan

@aleajinggakailynnisa


Comment from AleaJinggaKailynnisaKurniawan:


Jingga very interest with any shape and colours or the picture on her tshirt 🌞 aleajinggakailynnisa babyjingga kids kidsootd kiddos babykidsindonesia instastory instakids daughter latepost momlittlegirl

194 Days ago